Tóth Eszter és Dobó Norbi

által Balázs Árva

  • 200,000 Ft

    Cél
  • 200,000 Ft

    Eddig összegyűjtve
  • 0 Nap van még hátra
  • Elérendő cél

    Kampány vége
Eddig összegyűlt :
100.00%
A kampány sikeres.

Rövid történet

Úgy döntöttünk, hogy esküvőnk alkalmából azt kérjük tőletek, hogy segítsetek szebbé tenni a kórházban ápolt gyerekek napjait az Amigos a Gyerekekért Alapítványon keresztül.

Követ bemutatkozása

Szeretünk segíteni, mások életét kicsit jobbá, szebbé, boldogabbá tenni! Támogattunk már hátrányos helyzetű, bántalmazó családból származó gyerekeket balatoni nyaralással, karácsonyi adománnyal, illetve balatonfüredi fagyizónkban minden évben óvodásokat látunk vendégül.☺️

Kisfiúnk, Marci tavaly kórházba került, akkor még 2 éves sem volt, egy fertőzést kapott, ami miatt a szobát sem hagyhattuk el. E mellé jött a Covid miatt elrendelt látogatási tilalom. Szerencsére hamarosan jobban lett, de nem volt könnyű időszak Marci számára sem, hiszen nem könnyű egy kisgyereket boldoggá tenni, akinek egy 15 nm-es szobában kell töltenie a napjait.

Amit az Amigos önkéntesei, az Amigók csinálnak, az lenyűgöző és példaértékű. Egy gyereknek maga a mennyország, ha szeretettel és örömmel foglalkoznak vele, ezt minden gyereknek át kellene tudnia élnie.

Bízunk benne, hogy szebbé és kicsit könnyebbé tudjuk tenni a kórházban töltött időszakot a beteg gyerekek és a szüleik számára. Kérlek, hogy támogassuk együtt az Amigos a Gyerekekért munkáját!

Név Támogatás összege Dátum
Anonymous 20,000 Ft October 13, 2021
Anonymous 50,000 Ft October 12, 2021
Eszter és Norbi családja & barátai 100,000 Ft October 11, 2021
Áron Szántó 30,000 Ft September 20, 2021