STUDIO AEDEN – Devecseri Edina & Devecseri Gergő

által Aron Pitner

  • 100,000 Ft

    Cél
  • Ft

    Eddig összegyűjtve
  • 0 Nap van még hátra
  • 2023.11.01.

    Kampány vége
Eddig összegyűlt :
0%
Ez a kampány érvénytelen, vagy még nincs elindítva.

Rövid történet

Köszönjük a támogatást minden kedves segítőnknek! A támogatásotoknak hála az Amigók jövőre már Miskolcon is ott lehetnek a beteg gyerekek mellett.☺️

Követ bemutatkozása

A Studio Aedent azzal a céllal hívtuk életre, hogy testi és lelki feltöltődést kínáljunk a vendégeinknek úgy, hogy közben együtt egy inspiráló közösséget is alkotunk. Végtelenül hiszünk ennek a közösségnek az erejében és abban, hogy az egymásból merített erővel segíteni tudunk a súlyosan betegek gyermekek napjainak szebbé tételében. Manapság rengeteget beszélünk a jól élt, minőségi élet fontosságáról, de közben nem feledkezhetünk meg azokról, akiknek ez épp nem adatik meg. Azokról a srácokról, akik minden nap küzdenek. Felelősségünk, és kötelességünk segíteni és hálásak vagyunk, hogy immár Amigos nagykövetként tehetünk a gyermekekért.
A következő időszakban vendégeink Amigos jóga és reformer pilates órákon vehetnek részt, mely órák teljes bevételét a Miskolcon ápolt gyermekek megsegítésére ajánljuk fel. Egy jóga vagy pilates óra nemcsak neked jelent majd megújulást és feltöltődést, hanem egy gyermeknek is segítesz vele, hogy kicsit könnyebb és boldogabb legyen a következő nap. Köszönjük, ha velünk tartasz ezen az úton!