Ivanics Anikó

által Balázs Árva

  • 100,000 Ft

    Cél
  • 5,000 Ft

    Eddig összegyűjtve
  • 0 Nap van még hátra
  • 2023.11.01.

    Kampány vége
Eddig összegyűlt :
5.00%
Ez a kampány érvénytelen, vagy még nincs elindítva.

Rövid történet

Köszönjük a támogatást minden kedves segítőnknek! A támogatásotoknak hála az Amigók jövőre már Miskolcon is ott lehetnek a beteg gyerekek mellett.☺️

Követ bemutatkozása

Ivanics Anikó vagyok, Amigos nagykövet. Az életem az innováció világa, a tehetséggondozó programok és inspiráló közösségek körül forog. 

Az Amigos missziója már évek óta nagyon közel áll a szívemhez és nagy büszkeséggel tölt el, hogy idén is nagykövetükként segíthetem őket adomány gyűjtési kampányukban.

Elárulok nektek egy titkot: Édesanyám gyermekkardiológusként már kis korunktól fogva csepegtette belénk a gyermekgyógyítás iránti szeretetet. Nagyon remélte, hogy valamelyik gyerek a családban az orvosi pályát választja majd hivatásaként, de én végül a startupok világában, Zürichben kötöttem ki. Az Amigos nagyköveti kampányának hála, az élet vissza-vissza sodor a kórházak világába, a gyermekgyógyításhoz – mindezt egy csodálatos közösség, az Amigók erejével ötvözve. Így talán egy kicsit Anyukám – és sok beteg gyerek álmát valóra tudjuk váltani. 

Remélem csatlakoztok hozzám egy kávé árával és segítetek nekünk megnyomni ezt a kampányt, hogy sok mindennapi hős arcára tudjunk mosolyt varázsolni. 

Név Támogatás összege Dátum
Anonymous 5,000 Ft October 25, 2023